סורבה פרי הדרקון

סורבה פרי הדרקון: מתכון ביתי

אנחנו יודעים שפרי הדרקון הזה נראה יפה מכדי לאכול אותו,

אבל בשילוב עם בננה הם צמד מתוק שלא תרצו לפספס! מזל שהמסחטה שלנו יכולה להכין גם סורבה, הא?

רכיבים

  • 3 בננות קפואות
  • 2 כוסות פרי הדרקון קפוא

כיוונים

  1. אם משתמשים בפירות טריים, הכניסו למקפיא לאחר החיתוך לגדלים קטנים מספיק כדי להכניס אותם למגש קוביות הקרח.
  2. לאחר ההקפאה, מוציאים מהמקפיא ומתחילים להכניס את פרי הדרקון הקפוא למכשיר.
  3. צפו בסורבה רך ומפנק יוצא מהמכונה אל תוך הכוס.
  4. השתמשו בכף בכדי להגיש את הסורבה בקערה לבחירתכם. הגישו ותהנו!

Recipe and photo by theallnaturalvegan.com

מרץ 06, 2024
תגיות: Frozen Treats