מה לגבי סיבים?

מה לגבי סיבים? זו השאלה שנשאלת הרבה לפני הסחיטה ואנחנו שמחים לענות עליה!
לפני שנצלול פנימה נעבור בדיוק על מהו הוא סיב ושני הסוגים שלו.

 

מה זה סיבים?

סיבים הם פחמימה המרכיבה את המבנה של כל המזונות מהצומח. שני הסוגים הם: סיבים מסיסים וסיבים בלתי מסיסים. למרות שפחמימה זו אינה יכולה להיספג או להתעכל על ידי הגוף, היא עוזרת לווסת את השימוש של הגוף בסוכר, תוך שמירה על רעב וסוכר בדם.

מה זה סיבים מסיסים?

סיבים מסיסים מתמוססים במים כאשר הם חודרים לקיבה ולמעיים. הם הופכים לחומר דמוי ג׳ל, שלאחר מכן מאט את העיכול, כך שתיהיו שבעים יותר לאחר ארוחות עשירות בסיבים.
סיבים מסיסים גם משחררים מעט קלוריות בצריכה ויורידו את ספיגת השומן, מה שעוזר בניהול המשקל. מה שיפה במיץ הוא שרוב הסיבים במיץ הם סיבים מסיסים.

מהם סיבים בלתי מסיסים?

סיבים בלתי מסיסים סופגים נוזלים ונדבקים לחומרים אחרים ביצירת הצואה.
זו הסיבה שסיבים בלתי מסיסים עוזרים לקדם תנועת מעיים בריאה וסדירות. בניגוד לסיבים מסיסים, סיבים בלתי מסיסים אינם מקור לקלוריות. הם ימלאו פיזית את החלל בבטן ובמעיים שלכם כך שתיהיה לכם תחושה מלאה. מבחינת סיבים בלתי מסיסים ומיצים, רוב הסיבים הבלתי מסיסים נעלמים בסחיטה אך עדיין נשאר כמות מסויימת

היתרונות של מיץ בלי סיבים בתי מסיסים

מלבד היתרונות הרבים של סחיטה, ישנם כמה יתרונות
שאנו מעדיפים עם הסרת הסיבים הבלתי מסיסים

מרקם חלק

אם מרקם הוא חלק חשוב במיץ שלכם, אז תשמחו לדעת שהעיסה שידועה גם כסיבים בלתי מסיסים לא נכנסת למיץ, 

לצרוך יותר

שתיית מיץ היא דרך קלה לצרוך יותר חומרים מזינים מבלי להתמלא מדי לארוחה הבאה.
הסיבה לכך היא שאין סיבים בלתי מסיסים שימלאו את הבטן! קשה יהיה לאכול צלחת שלמה לש פירות וירקות בישיבה אחת, אבל, לשתות אותם תהיה פשוטה כמו לגמוע כוס אחת

ספיגה מהירה יותר

מהרגע שאתם לוקחים את הלגימה הראשונה, חומרים מזינים מתחילים לזרום במחזור הדם שלכם. החומרים התזונתיים נספגים מיד מכיוון שאין מוצקים שיפריעו לתהליך. המשמעות היא שהמיץ הופך לאנרגיה מהר מאוד. אנשים רבים אוהבים את זה כי הם יכולים להחליף קפאין במיץ.

אתם אולי תוהים איך לצרוך סיבים בלתי מסיסים אם הם מופקים עם העיסה ולמרבה המזל, יש כל כך הרבה דרכים! ניתן לעשות שימוש חוזר בעיסה בשייקים, לחם, מאפינס, מרק, קינוחים ועוד. אם אתם לא מוכנים לאפות ואתם עדיין רוצים את צריכת הסיבים הבלתי מסיסים שלכם, אפשרות אחת היא להוסיף כפית של עיסה בחזרה למיץ שלכם. זוהי דרך קלה להשיג את שני סוגי הסיבים בלגימה אחת. אפשרות שנייה היא להוסיף זרעי צ'יה. זרעי צ'יה מלאים בסיבים ונמצאים בדרך כלל במיצים מסיבה זו.

אנו ממליצים לדבר עם הרופא שלך לפני אם את בהריון, יש לך בעיות בריאות קלות או גדולות, או שיש לך חששות אחרים.

עכשיו, הגיע הזמן שתתחילו לסחוט! תיהנו מכוס מיץ, שמרו את העיסה למגוון מתכונים, ותתמלאו בסיבים תוך זמן קצר.

For more tips and recipe inspiration, follow www.Kuvingsluxury.in

ינואר 20, 2025