אנחנו מקבלים הרבה שאלות על תפוקת המיצים, ומסיבה טובה. לפני שתשקיעו במסחטת מיצים איכותית, אתם רוצים לוודא שתקבלו את מירב המיץ מהתוצרת שלכם.
כדי להדגים כמה מיץ קוווינגס Whole Slow Juicers יכולה להפיק מדדנו את התפוקה של 13 מרכיבים פופולריים.

מסחטות SLOW JUICER עובדות בדומה לאופן שבו אנחנו לועסים את האוכל שלנו.
תהליך העבודה שלהן בדרך כלל מניב יותר מיץ מאשר מסחטות צנטריפוגליות, ועובד באותה מהירות. כדי להראות זאת, מדדנו גם כמה זמן לוקח להפיק כוס אחת של מיץ.

הערה: תפוקת המיץ תשתנה בהתאם לאיכות של הפירות והירקות הנבדקים.
פירות וירקות טריים מספקים את התשואה הגבוהה ביותר, והם גם מספקים את הטעם והמרקם הטובים ביותר.

1. סלרי

12 מקלות סלרי (כל אחד באורך 15 ס"מ) = קצת יותר מכוס מיץ סלרי
משקל ייצור: 430 ml
זמן: 3 דקות

2. תפוחים

1 ¼ תפוחים = 1 כוס מיץ תפוחים
משקל ייצור: 430 ml
זמן: דקה ו-15 שניות

3. קייל

צרור אחד = קצת יותר מכוס מיץ קייל
משקל ייצור: 453 ml
זמן: 6 דקות

4. תפוזים

2 תפוזים גדולים (קלופים) = קצת יותר מכוס 1 של מיץ תפוזים
משקל ייצור: 390 ml
זמן: 2 דקות ו-35 שניות

5. גזר

11 גזרים (כל אחד באורך 17 ס"מ ומקולף) = כוס 1 מיץ גזר
משקל ייצור: 512 ml
זמן: 3 דקות

6. אננס

½ אננס = כוס אחת של מיץ אננס
משקל ייצור: 792 ml
זמן: דקה

7. אבטיח

⅛ אבטיח (בגודל בינוני) = כוס מיץ אבטיח
משקל ייצור: 303 ml
זמן: דקה ו-20 שניות

8. מלפפונים

1 ⅛ מלפפונים = כוס מיץ מלפפונים
משקל ייצור: 335 ml
זמן: דקה ו-10 שניות

9. אפרסקים

2 ½ אפרסקים (ללא חרצנים) = כוס מיץ אפרסקים
משקל ייצור: 529 ml
זמן: דקה ו-52 שניות

10. עגבניות

4 עגבניות רומה = כוס מיץ עגבניות
משקל ייצור: 513 ml
זמן: דקה ו-40 שניות

11. סלק

2 ¼ סלק = 1 כוס מיץ סלק
משקל ייצור: 453.5 ml
זמן: 2 דקות ו-25 שניות

12. תרד

1 ½ חבילות תרד = 1 כוס מיץ תרד
משקל ייצור: 425 ml
זמן: 6 דקות ו-15 שניות

13. ג'ינג'ר

2 חתיכות של ג'ינג'ר =זריקת 30ml. ג'ינג'ר
משקל ייצור: 59 ml
זמן: 55 שניות