הדרך הנכונה להשתמש במסנן הסורבה
גלידת מפירות קפואים.
זהו הקינוח המושלם לרגישים למוצרי חלב, לצמחונים או סתם לאנשים שרוצים ליהנות מחלופה בריאה לגלידה.
![]() |
![]() |
---|---|
5 Dairy-Free Ice Cream Recipes |
Dragon Fruit Sorbet |
כל המסחטות האיטיות האנכיות של Kuvings מגיעות עם התאמה למסנן הסורבה.
מסנן הסורבה כלול ברכישת AUTO10, REVO830, EVO820, B1700 שלנו.
מסנן הסורבה, מועך היטב ומערבב את כל המרכיבים, וכתוצאה מכך יוצר מרקם סורבה חלק וקרמי.

כיצד להשתמש במסנן וליצור את הסורבה המושלם?
זהו המדריך שלנו ליצירת הסורבה המושלם!
01
הרכבה
בעת שימוש במסנן הסורבה, יש ליישר את הנקודות האדומות ולהרכיב את החלק העליון בהתאם. הטבעת הסיליקון מונעת נזילות.
02
הקפאה
השתמשו במרכיבים קפואים היטב (לפחות 8 שעות). הפשרה חלקית של 5 דקות חשובה למניעת נזק למסחטה. הימנעו מהכנסת קרח!
03
בנוסף
ניתן לשלב חלב, וניל, מיץ לימון ועוד, רצוי לערבב מראש בקערה קטנה. לחלקות גבוהה יותר – חלב מרוכז הוא פתרון נהדר.
04
הפקק החכם
הפקק החכם חייב להישאר פתוח במהלך העבודה, כדי למנוע הצטברות ולחץ בתוך המסנן.
05
בקטנה
הכניסו מרכיבים בהדרגה, לאט ובמנות קטנות – כך תימנעו מהתפספסות חתיכות והסורבה יהיה אחיד בטעמו.
06
הגשה
בסיום, ערבבו את הסורבה עם כף והוסיפו תוספות כרצונכם.
07
אחסון
אחסנו את הסורבה במיכל בטוח להקפאה, ורככו אותו קלות לפני ההגשה.
הדגמה מהירה של מסנן הסורבה בפעולה: