כיצד להשתמש נכון במכונת הגלידה

הדרך הנכונה להשתמש במסנן הסורבה
─
גלידת מפירות קפואים.
זהו הקינוח המושלם לרגישים למוצרי חלב, למתמידים בתזונה צמחית או סתם לאנשים שרוצים ליהנות מחלופה בריאה לגלידה.
זהו הקינוח המושלם לרגישים למוצרי חלב, למתמידים בתזונה צמחית או סתם לאנשים שרוצים ליהנות מחלופה בריאה לגלידה.
כל המסחטות האיטיות האנכיות של Kuvings מגיעות עם התאמה למסנן הסורבה.
מסנן הסורבה כלול ברכישת REVO830, EVO820, C7000 ו-B6000 שלנו.
מסנן הסורבה כלול ברכישת REVO830, EVO820, C7000 ו-B6000 שלנו.
─
מסנן הסורבה, מועך היטב ומערבב את כל המרכיבים, וכתוצאה מכך יוצר מרקם סורבה חלק וקרמי להפליא. בניגוד למסנן המיצים ומסנן השייקים, מסנן הסורבה חסר חורים וכולל פיה נוחה. בהיעדר חורים, מסנן הסורבה מבטיח שכל המרכיבים המוכנסים לתוך המסחטה יהיו אחידים ויצאו בצורה חלקה.

כיצד להשתמש במסנן וליצור את הסורבה המושלם?
זהו המדריך שלנו ליצירת הסורבה המושלם!.
זהו המדריך שלנו ליצירת הסורבה המושלם!.
─
01
הרכבה
בעת שימוש במסנן הסורבה, ניתן להניח את המסנן ישירות בבסיס על ידי יישור הנקודה האדומה על המסנן עם הנקודה האדומה על קערת המיצים. לאחר יישור נכון, דחוף את המקדחה כלפי מטה לתוך המסנן והרכיבו את הסט העליון. המסנן כולל טבעת סיליקון הממוקמת בתחתית, ואוטמת למעשה את החור שבו בדרך כלל נשלפת העיסה.
02
הקפאה
השתמשו בעיקר במרכיבים קפואים, שימוש כזה יבטיח שהסורבה שלך ישיג מרקם סמיך וקפוא. אתם יכולים לרכוש מרכיבים קפואים מראש או להקפיא מרכיבים טריים בעצמכם. בכל שיטה שתבחרו, חשוב שהמרכיבים יוקפאו לפחות 8 שעות או לאורך הלילה. משך זמן זה מבטיח שהמרכיבים מגיעים לרמת המוצקות הקפואה הנדרשת. זמן הקפאה לא מספיק עלול לגרום למרכיבים להיתקע במסננת ולסורבה להיות בעל מרקם עיסתי. לפני השימוש במרכיבים הקפואים שלכם, מומלץ להפשיר אותם למשך 5 דקות לפחות. הפשרת החומרים מאפשרת למסחטה למעוך ולעבד אותם ביעילות מבלי להיתקל בקשיים. אי הפשרה מספקת של המרכיבים עלולה להפעיל עומס יתר על המסחטה, שעלולה להוביל לשבירה או לנזק. האחרון חל גם על החדרת קרח. אין להכניס קרח לתוך המסחטה. עם זאת, היזהר לא להפשיר יתר על המידה את המרכיבים הקפואים שלך, אחרת הסורבה שלך יקבל מרקם מטפטף .
03
בנוסף
כדי להשיג את הטעם והמרקם הרצויים בסורבה שלכם, ישנם מרכיבים שונים שתוכלו לשלב. שפרו את הסורבה שלכם על ידי הוספת מרכיבים כגון חלב, מיץ לימון/ליים, יוגורט, דבש, סירופים, תמצית וניל, נענע או מלח, בהתאם להעדפותיכם. אם משתמשים במרכיבים אלו, מומלץ לשלב אותם בקערה קטנה או בכוס לפני הכנסתם למסחטה כתערובת. בנוסף, לקבלת עקביות של סורבה קרמי יותר, שקלו לצפות את המרכיבים שלכם בחלב מרוכז לפני הכנסתם לתוך המסחטה.
04
הפקק החכם
בעת הכנת הסורבה, חשוב לשמור על הפקק החכם פתוח לאורך כל התהליך. בניגוד למסנן המיצים ומסנן השייק, במסנן הסורבה חסרים חורים, מה שגורם לסורבה להצטבר בתוך המסנן במקום זאת. הצטברות זו בתוך המסנן עלולה לגרום לסתימה ולהפסקה של תהליך ייצור הסורבה.
05
בקטנה
הכניסו מנות קטנות בכל פעם לביצועים מיטביים. גישה זו מאפשרת למקדחה להתרכז בכל מנה, לכתוש ביעילות את המרכיבים ולמנוע כל חתיכות שהתפספסו. אתם יכולים להכניס למסחטות באיטיות מרכיב אחד בכל פעם כדי ליצור סורבה מענג בטעם אחיד. אם אתם מעדיפים סורבה רב-טעמים, החליפו מספר מרכיבים. המסחטה תערבב עבורכם את החומרים.
06
הגשה
הגישו לאחר שתסיימו להכין את הסורבה שלכם, ערבבו אותו היטב עם כף כדי לשלב את הטעמים. יש לכם גם הזדמנות להוסיף את התוספות הרצויות.
07
אחסון
יש לכם את הבחירה ליהנות מהסורבה שלכם מיד או לאחסן אותו לפינוק מאוחר יותר. אם תבחרו לשמור אותו למועד מאוחר יותר, וודאו שאתם מעבירים את הסורבה למיכל בטוח להקפאה. שלב זה מבטיח שהסורבה יישאר במצב אופטימלי עד שתהיו מוכנים להתענג עליו. כשמגיע הזמן להגיש את הסורבה הקפוא, אפשרו לו להתרכך במשך כמה דקות כדי להשיג את הסמיכות האידיאלית להגשה והנאה.
הדגמה מהירה של מסנן הסורבה בפעולה: