איך לסחוט אננס

אין כמו מיץ אננס טרי. מתוק, מרענן, עם נגיעה של חמיצות - זה כמו קפיצה קטנה לאיים הטרופים.

אך מכיוון שאננס הוא גם רך וסיבי, זה יכול להיות מסובך לסחוט אותו, במיוחד בפני עצמו. בדקנו שיטות שונות ומצאנו את הדרך הטובה והקלה ביותר לסחוט אננס. טכניקה זו מונעת סתימה, מניבה יותר מיץ והופכת את הניקוי למהיר יותר.

למה זה עובד

הפרי מכיל סיבים הנמשכים אופקית, והליבה מכילה סיבים העוברים אנכית. חיתוך האננס והליבה בכיוון ההפוך שובר את הסיבים הללו לחתיכות קטנות יותר, מה שמונע סתימה.

מיץ הליבה בסוף הפעולה דוחף החוצה את העיסה שנותרה בתוך המסחטה.

האם אפשר לסחוט קליפות אננס?

כן ולא. מסחטת מיצים מסוגלת לעבד קליפות אננס, אך יתכן וקשה לנקות היטב את הקליפה מחיידקים ולכלוך אחרי הסחיטה. אם אתה רוצה לקלף את האננס שלך לפני הסחיטה אבל לא רוצה לזרוק את הקליפה, הנה עוד דרך לשמור את קליפות האננס למיץ באפס פסולת.

 

דוגמא לסחיטת אננס

בהדגמה המועילה הזו של @jeffjuices, הוא מקלף את האננס שלו. לכן, מוזכר בהוראות שלנו לקלף אננס, אבל אתה יכול לשמור את הקליפה כל עוד אתה מנקה אותה היטב

 

 

  1. חותכים את החלק העליון והתחתון מהאננס. פורסים את הקליפה. לאחר שזה נעשה, אתה צריך רק את החלק הצהוב שיעמוד מולך על קרש החיתוך.
  2. בדומה לאופן שבו חתכת את הקליפה, חתוך רצועה דקה מהחלק החיצוני של האננס, בעובי של לא יותר מחצי סנטימטר. סובב את הפרי וחזור על הפעולה עד שתגיע לליבה.
  3. לאחר שנותרה הליבה, הניחו אותה על קרש החיתוך בצורה אופקית. פורסים לחתיכות של כחצי סנטימטר. הניחו את זה בצד למאוחר יותר.
  4. סחטו כל פרוסת אננס. זכרו לעשות את זה לאט. הכניסו פרוסת אננס אחת, ראו את הסחיטה מושכת אותה למטה, ואז הכניסו את החתיכה הבאה.
  5. סחטו את חתיכות הליבה.
  6. ברגע שהכל נראה תקין, החזק את לחצן ההיפוך לחוץ למשך מספר שניות, ולאחר מכן הפעל את המסחטה למשך 30 שניות נוספות.
  7. כבו את המכונה ותיהנו ממיץ האננס שלכם. ניתן לשמור במקרר בכלי אטום עד 72 שעות.
    פברואר 20, 2024
    תגיות: Juice & Smoothie