כופתאות צבעוניות טבעיות

כופתאות צבעוניות טבעיות

כולנו אוהבים כופתאות בכל סוג וצורה. כיסוני הבצק המאודים שאי אפשר לעמוד בפניהם מלאים במילויים טעימים הם הכיף הגדול ביותר. אנו נהנים להשתמש בחומרים טבעיים כמו תרד, סלק, כרוב סגול, כורכום להכנת עטיפות צבעוניות.

זה נראה כמו פרחים על צלחת.

מצרכים

  • 1 כוס קמח 
  • 1/4 כפית מיץ סלק
  • 1/4 כפית מיץ גזר
  • 1/4 כוס מים בטמפרטורת החדר במידת הצורך

עבור המילוי

  • 1/2 כוס שרימפס
  • 1 כוס טופו מוצק מפורר
  • 2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 2 כפיות שום קצוץ דק
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ דק
  • 2 כפות כוסברה קצוצה דק
  • מלח לטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם

שלבי הכנה:

  1. מערבבים את הקמח, מיץ הסלק (מיץ גזר לבצק אחר), מלח ומים מספיק כדי ללוש בצק בינוני יציב.
  2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח חצי שעה.
  3. בינתיים מכינים את המילוי.
  4. מערבבים טופו, שרימפס, ג'ינג'ר, שום, בצל ירוק, כוסברה, מלח ופלפל.
  5. כעת מחלקים את הבצק לשני חלקים, מפדרים אותו בקמח ומרדדים ליריעות דקות .
  6. ממלאים את עיגולי הבצק העגולים שחתכתם במלית ומקפלים אותם בצורה מסודרת.
  7. לאחר שכל הכיסונים מקופלים, מניחים אותם בסיר אדים ומאדים כ-12-15 דקות.

מגישים עם רוטב סויה, רוטב צ'ילי או כל רוטב אסייאתי אחר.

תהנו!

 

 

מרכיבים לבצק: המרכיבים שבהם השתמשנו להכנת הכופתאות פשוטים ביותר. העטיפה החיצונית עשויה, מארבעה מרכיבים כמו קמח מלא, מלח ומיץ סלק ומיץ גזר לצבע.

איך מכינים את הבצק: להכנת הבצק השתמשנו בכוס קמח, 1/4 כפית אבקת סלק, מלח לפי הטעם ומספיק מים בטמפרטורת החדר כדי ללוש את זה לבצק מעט יציב. לאחר הלישה נתנו לו לנוח שעה. אנחנו אוהבים לשמור את הבצק עטוף בניילון נצמד עד שהוא מוכן לרידוד.

איך להגיש את הכופתאות: אנחנו אוהבים להגיש את הכופתאות האלה עם רוטב סויה קל וקצת רוטב חריף. אפשר להגיש אותם גם עם רוטב צ'ילי מתוק, רוטב בצל ירוק, שמן צ'ילי, רוטב חריף או כל רוטב אחר לבחירתכם.

עוד על כופתאות: הכופתאות הידועות ביותר ואהובות על כל רחבי העולם. במטבח האסייתי, כופתאות הן שכבות דקות של בצק ממולאות במלית. למרות שהכופתאות הפופולריות יותר הן המלוחות, אפשר להכין אותן גם מתוקות. לאחר מילוי וקיפול מסודר, ניתן להרתיח, לאדות או לטגן את הכיסונים לבישול. בדרך כלל בצק הכיסונים עשוי משלושה מרכיבים פשוטים: קמח, מים ומלח. עם זאת ישנם סוגים רבים אחרים של כופתאות העשויות באמצעות עמילן טפיוקה, קמח מלא, סולת וכו'. כופתאות הם אחד המאכלים המגוונים ביותר שניתן להכין באמצעות קמחים שונים ולמלא באינספור מילויים.

נסו ליצור יצירות משלכם!

 
מרץ 06, 2024
תגיות: Cooking