איך להכין חלב שקדים טבעוני

חלב שקדים עשיר באופן טבעי בויטמין E, נוגד חמצון הנלחם במחלות. במהלך העיבוד, הוא בדרך כלל מועשר בסידן ובוויטמין D. עם זאת, הוא לא מקור טוב לחלבון.
חלב שקדים לא ממותק הוא דל בסוכר באופן טבעי ועשיר בויטמין E, ועם נוגדי חמצון חזקים הנלחים במחלות. עם זאת, חלב שקדים ממותק יכול להיות טעון בסוכר.
חלב שקדים הוא מקור דל לחלבון, שומן וחומרי תזונה חשובים לגדילה והתפתחות של תינוק. יתרה מכך, זנים מעובדים רבים מכילים תוספים כמו סוכר, מלח, חומרי טעם וריח, מסטיקים וקרגינן.
כדי להפיק את מירב היתרונות, בחרו בחלב שקדים שאינו ממותק, ללא טעם ומועשר בסידן ובוויטמין D.
יותר מכל, חלב השקדים הטוב ביותר הוא חלב שקדים תוצרת בית בלבד. כל מסחטת ה-Kuvings יכולה להכין חלב שקדים בצורה הקלה ביותר
שיטת הכנה:
- מוסיפים לקערה שקדים. מכסים במים. מכניסים למקרר להשרות למשך הלילה, או לפחות 8 שעות.
- מסננים את השקדים.
- סוגרים את המכסה החכם של המסחטה.
- מוסיפים חלק קטן מהשקדים למסחטה האיטית. לאחר מכן, מוסיפים כמות שווה של מים. המשיכו לסירוגין בין שקדים לכוס מים, מנות קטנות בגודל שווה בכל פעם. עבדו לאט כדי לתת למסחטה מספיק זמן לעבד את האגוזים.
פתחו את המכסה החכם כדי לשחרר את חלב השקדים. אם רוצים, מסננים את החלב לקבלת מרקם דק יותר.
- טיפ: אתם יכולים להוסיף תמצית וניל, קורט מלח, אבקת קקאו, דבש או סירופ מייפל כדי לתת טעם לחלב השקדים שלך.
- מוצרים דרושים: מסחטת מיצים איטית של Kuvings, מורכבת עם מסנן המיצים.
ללא תוספים
אתם יודעים בדיוק מה אתם מכניסים לגוף שלכם כשאתם שותים חלב צמחי תוצרת בית. לא מוסיפים צבעים מלאכותיים, חומרים משמרים, סוכר או סירופ תירס - בניגוד למוצר שנקנה בחנות.
בונוס: שאריות שיבולת השועל מספקות את הבסיס לעוגייה או חטיף טעים ועשיר בסיבים להנאתכם עם החלב שלכם. מתכוני עיסה
הידעתם?
קליפות שקדים עשירות בנוגדי חמצון ובוויטמין E שבזכותם הוא הופך למועיל לעור שלנו וגם יכול לעזור לנו להתמודד עם כמה בעיות עור. הם גם פועלים כסוכני הגנה מפני מחלות לב וכלי דם וסרטן. נמצא במחקרים בבעלי חיים שפוליפנולים מונעים את חמצון הכולסטרול.
