שוקו חלבי - דל סוכר

תהנו משוקו חלבי דל סוכר, עשיר ומיוחד יותר מכל מה שהכרתם!

שוקו זה עשוי מחלב מבוסס אגוזי לוז, כך שתוכלו להנות מחווייה קרמית ועשירה יותר מהחלב שאתם מכירים.

חלב צמחי יכול להיות הלטרנטיבה מעולה לאנשים רגישים ללקטוז או אלרגיים לחלב

בנוסף זה מקור מצויין לויטמין e כמו מינרלים כמו מגנזיום ואבץ


  רכיבים

  • כף אגוזי לוז (120g)
  • 3 כוסות מים (360ml)
  • 2 כפיות אבקת קקאו
  • 2 tsp כפיות סוכר
  • 2 tsp זרעי צ׳יה

 

  שיטת הכנה

חלב אגוזי לוז

  1. שוטפים את האגוזי לוז ומשרים אותם במים ל6 שעות לפחות
  2. מכינים אגוזי לוז בקערה עם מים.
  3. סגרו את הפקק החכם.
  4. הוסף לאט לאט אגוזי לוז מושרים וכף מים לחור האוטומטי,וחלץ אץ חלב אגוזי הלוז שלך


  1. הוסף אבקת קקאו ,סוכר וזרעי צ׳יה לחלב אגוזי לוז וערבב היטב

🥕🥬🍊

 

📋 יתרונות בריאותיים

  • 📌 אגוזי לוז
  • אגוזי לוז הם חטיף טעים ובעל ערכים תזונתיים הכרחיים.
  • אגוזי לוז עשירים בחומצות שומן ושומנים בלתי רוויים שיכולים לעזור להוריד את הכולסטרול הרע (ldl) ולשפר את הכולסטרול הטוב (hdl).
  • בנוסף הוויטמנים באגוזי לוז יכול להגן על ליבכם
     
  • 📌 אבקת קקאו
  • אבקת קקאו היא הרכיב העיקרי בשוקולד ומציעה מספר בלתי מבוטל של ערכים בריאותיים הקקאו עמוס בנוגדי חמצון רבי עוצמה שיכול להגן על ליבכם מסטרס מיותר ולחץ דם נמוך.בנוסף משפר את זרימת הדם ללב ושיפור תפקוד כלי הדם
      
  • 📌 זרעי צ׳יה
  • זרעי צ׳יה הם מקור מעולה לחומצה אלפא לינולנית, חומצת שומן אומגה 3 על בסיס צמחי הנקשר למספר יתרונות לתפקוד הלב, זרעי צ׳יה מכילים כמות יפה של חלבון שעושה אותם מצרך נחשק מאוד בדיאטות צמחוניות בנוסף הם מקור מעולה למינרלים כמו סידן מגנזיום וזרחןשהם הכרחיים לבריאות העצם
     

This recipe made by Ph. D Lee Principal Researcher in Kuvings Bio research institute.

ינואר 20, 2025
תגיות: Plant Milk