סורבה לימון ורוד דל סוכר

סורבה לימון ורוד ישאיר את הפה שלכם רענן לאחר ארוחה עם הטעם והריח הפרשי והממכר.

סורבה חמוץ מתוק יעזור לכם לשכוח את העייפות, סובה זה עשיר בוויטמין c ובעיקר במינרלים נחושת ואבץ.

  מרכיבים

  • 2 אשכוליות (400g)
  • 2 לימונים (120g)
  • כמו קטנה של עלי נענע (3g)

 

הכנות:

אשכוליות

  • הורידו את העור החיצוני תוך שמירה על החלק הלבן הפנימי
  • חותכים לחצאים או רבעים, מה שמתאים מבחינת גודל לכלי ההזנה

לימונים

  • לחתוף בעדינות את הקליפה החיצונית
  • לסחוט הכל

עלי נענע

  • לשטוף את עלי הנענע

  שיטת הכנה:

  1. בהתחלה הוסיפו את חתיכות האשכולית
  2. לאחר מכן את הלימונים וחתיכות הנענע
  3. לבסוף הקפיאו בתבנית קרח

🥕🥬🍊

 

📋 יתרונות בריאותיים

  • 📌 אשכולית
     אשכוליות הן מקור טוב לויטמינים ולנוגדי חמצון המסייעים.בקידום חסינות הגוף, מקדם ייצור קולגן המסייע בספיגת ברזל.
    בנוסף מסייע בהפחתת הסיכון למחלות לב
  • 📌 אננס
     אננס משפר את התיאבון והעיכול, והוא טוב לאכילה לאחר הארוחות היומיות.
    פירות וירקות צהובים עשירים בקרוטונואיד המונע סרטן, משפר חסינות ומגן על גופנו כולל העור שלנו.
    הכמות הגבוהה של ויטמים c באננסים מסייע בהאטת תהליך ההזדקנות
  • 📌 לימון
     הלימונים מכילים אשלגן, מינרל החיוני לבריאות הלב, ויסות לחץ הדם ותפקוד השרירים. תכולת חומצת לימון גבוהה בלימונים יכולה לסייע בשיפור העיכול וספיגת הברזל. לימונים יכולים להוות תוספת מרעננת ודל קלוריות למים או משקאות אחרים, לעזור לקדם הידרציה ולסייע פוטנציאלית בניהול משקל.

  • 📌 עלי נענע

    לחלק מהתרכובות המצויות בנענע יש תכונות אנטי דלקתיות, שעשויות לסייע בהפחתת הדלקת בגוף. הארומה המרעננת של עלי הנענע יכולה להיות בעלת השפעה מרגיעה על הנפש ועשויה לסייע בהפחתת מתח וחרדה.

 

This recipe made by Ph. D Lee Principal Researcher in Kuvings Bio research institute.

ינואר 20, 2025
תגיות: Low Sugar