5 מתכוני גלידה ללא חלב

קיץ וגלידה הם כמעט מילים נרדפות. אבל אם אתם רגישים למוצרי חלב או עוקבים אחר תזונה צמחית, גלידת פירות קפואים היא אלטרנטיבה מעולה. לא רק גלידת פירות היא אופציה בריאה יותר, אלא היא הרבה יותר מרעננת מיוחדת בטעמה.

עם מסחטת ה-Kuvings Whole Slow Juicer שלך, תוכל ליצור גלידת פירות וסורבה ללא חלב .

ניתן להכין גלידה נטולת חלב כמעט עם כל פרי קפוא, אבל הנה 5 מתכונים מעוררי תיאבון שיתנו לכם השראה. בנוסף להיותם נטולי חלב, הם גם טבעוניים וללא גלוטן! המתכונים האלה מאוד סלחניים, אז אל תהססו להתאים אישית את המרכיבים.

1. פינה קולדה

פינוק בהשראת קוקטייל שכל המשפחה יכולה ליהנות ממנו. אננס קפוא זה ממש ממכר, ונגיעת ליים מוסיפה לטעם הנהדר. לטעם קוקוס בולט יותר, הגישו את הגלידה הזו עם ציפוי קוקוס 

רכיבים
  • 2 כוסות נתחי אננס קפואים
  • ½ כוס חלב קוקוס מלא
  • 2 כפות סירופ מייפל או סירופ אגבה (לא חובה)
  • ½ ליים
  • פתיתי קוקוס לציפוי (לא חובה)


דרך הכנה:
  1. מפשירים את האננס הקפוא למשך 5 דקות.
  2. שלבו את חלב הקוקוס, הסירופ ומיץ הליים בקערה או כוס קטנה 
  3. מניחים את הכוס מתחת לפיה של המסחטה. פתחו את המכסה החכם.
  4. הפעילו את המסחטה. הוסיפו כמה נתחי אננס ומעט מתערובת חלב הקוקוס. הקפידו להוסיף את החומרים לאט כדי למנוע הצטברות.
  5. לאחר הוספת כל המרכיבים, הניחו למסחטה לפעול למשך 30 שניות נוספות. כבו את המסחטה. סגרו את המכסה החכם כדי למנוע טפטופים.
  6. מערבבים את הגלידה עם כף לאיחוד הטעמים במלואם.
  7. תהנו מהגלידה הרכה כמו שהיא, או העבירו את הגלידה לכלי שמתאים למקפיא. מקפיאים ל-4 שעות לפחות. מניחים להתרכך כמה דקות לפני שגורפים ומגישים. הוסיפו מעל פתיתי קוקוס (לא חובה). ניתן לאחסן עד שבוע.

2. דובדבן שחור

גלידת דובדבנים שחורים פופולרית במיוחד בקיץ, ומסיבה טובה. ידוע גם בתור דובדבנים מתוקים כהים, דובדבנים שחורים בשלים ומתוקים במיוחד. שוקולד צ'יפס הם אופציונליים, אבל הם מוסיפים רמה חדשה לגמרי לגלידה הזו, ויוצרים גלידה מפנקת יותר.

רכיבים
  • 1 ⅓ כוס דובדבנים שחורים קפואים
  • 2 כוסות בננה קפואה, פרוסה
  • ½ כוס חלב קוקוס מלא
  • 1 כף מיץ לימון
  • ½ כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • ⅓ כוס מיני שוקולד צ'יפס (לא חובה)
דרך הכנה:
  1. מפשירים את החומרים הקפואים למשך 5 דקות.
  2. שלבו את חלב הקוקוס, הסירופ, מיץ הלימון, הווניל והמלח בקערה או כוס קטנה
  3. מניחים את הכוס מתחת לפיה של המסחטה. פתחו את המכסה החכם.
  4. הפעילו את המסחטה. מוסיפים כמה דובדבנים, חתיכת בננה ומעט מתערובת חלב הקוקוס. הקפידו להוסיף את החומרים לאט כדי למנוע הצטברות.
  5. לאחר הוספת כל המרכיבים, הניחו למסחטה לפעול למשך 30 שניות נוספות. כבו את המסחטה. סגרו את המכסה החכם כדי למנוע טפטופים.
  6. מערבבים את הגלידה עם כף לאיחוד הטעמים במלואם. מוסיפים פנימה את השוקולד צ'יפס.
  7. תהנו מהגלידה הרכה כמו שהיא, או העבירו את הגלידה לכלי שמתאים למקפיא. מקפיאים ל-4 שעות לפחות. מניחים להתרכך כמה דקות לפני שגורפים ומגישים. ניתן לאחסן עד שבוע.

    3. נענע אבוקדו

    אבוקדו אולי נראה כמו מרכיב יוצא דופן בגלידה, אבל גלידת אבוקדו היא הדבר אמיתי! השומן הטבעי (שומן טוב) באבוקדו הופך את הקינוח לקרמי, וטעם האבוקדו עדין. הוא גם צובע את הגלידה בירוק באופן טבעי.

    אתה יכול להשתמש בנענע טריה או תמצית מנטה במתכון זה. זכרו שהטעם ישתנה בין נענע טרייה לתמצית - לנענע טרייה יש תת גוון עשבוני יותר.

    רכיבים
    • 1 אבוקדו בשל, חתוך לקוביות וקפוא
    • 1 ½ בננות בשלות, פרוסות וקפואות
    • ⅓ כוס חלב קוקוס מלא
    • 2 כפות סירופ מייפל טהור או סירופ אגבה
    • 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
    • 3 עלי נענע גדולים, או 1 כפית תמצית מנטה
    • קורט מלח
    • ⅓ כוס מיני שוקולד צ'יפס
    דרך הכנה:
    1. מפשירים את החומרים הקפואים למשך 5 דקות.
    2. שלבו את חלב הקוקוס, הסירופ, מיץ הלימון, תמצית הנענע (אם משתמשים) והמלח בקערה או כוס קטנה .
    3. מניחים את הכוס מתחת לפיה של המסחטה. פתחו את המכסה החכם.
    4. הפעילו את המסחטה. מוסיפים חתיכת אבוקדו, חתיכת בננה, מעט מתערובת חלב הקוקוס ועלה נענע (אם משתמשים). הקפידו להוסיף את החומרים לאט כדי למנוע הצטברות.
    5. לאחר הוספת כל המרכיבים, הניחו למסחטה לפעול למשך 30 שניות נוספות. כבו את המסחטה. סגרו את המכסה החכם כדי למנוע טפטופים.
    6. מערבבים את הגלידה עם כף לאיחוד הטעמים במלואם. מוסיפים פנימה את השוקולד צ'יפס.
    7. תהנו מהגלידה הרכה כמו שהיא, או העבירו את הגלידה לכלי שמתאים למקפיא. מקפיאים ל-4 שעות לפחות. מניחים להתרכך כמה דקות לפני שגורפים ומגישים. ניתן לאחסן עד שבוע.

      4. חמאת אגוזים

      זה מיועד לכל אוהבי חמאת האגוזים בחוץ. השתמשנו בחמאת שקדים, אבל כל חמאת אגוזים או זרעים תתאים. לגלידה הזו נטולת חלב יש טעם די עז של שוקולד - אל תגידו שלא הזהרנו אתכם.

      רכיבים
      • 4 כפות חמאת אגוזים
      • 2 בננות בשלות, פרוסות וקפואות
      • ½ כוס חלב קוקוס מלא
      • 2 כפות אבקת קקאו
      • 1 כפית תמצית וניל
      • קורט מלח
      • ⅓ כוס מיני שוקולד צ'יפס (לא חובה)


        דרך הכנה:
        1. מפשירים את הבננות הקפואות למשך 5 דקות.
        2. מקציפים יחד את חלב הקוקוס, חמאת האגוזים, אבקת הקקאו, הווניל והמלח בקערה או כוס קטנה.
        3. מניחים את הכוס מתחת לפיה של המסחטה. פתחו את המכסה החכם.
        4. הפעילו את המסחטה. מוסיפים כמה פרוסות בננה ומעט מתערובת חלב הקוקוס. הקפידו להוסיף את החומרים לאט כדי למנוע הצטברות.
        5. לאחר הוספת כל המרכיבים, הניחו למסחטה לפעול למשך 30 שניות נוספות. כבו את המסחטה. סגרו את המכסה החכם כדי למנוע טפטופים.
        6. מערבבים את הגלידה עם כף לאיחוד הטעמים במלואם. מוסיפים פנימה את השוקולד צ'יפס (לא חובה).
        7. תהנו מהגלידה הרכה כמו שהיא, או העבירו את הגלידה לכלי שמתאים למקפיא. מקפיאים ל-4 שעות לפחות. מניחים להתרכך כמה דקות לפני שגורפים ומגישים. ניתן לאחסן עד שבוע.

          5. מנגו פירות יער

          אתם צריכים רק שני מרכיבים כדי להכין את גלידת המנגו הטרופית הזו. השילוב של מנגו ופירות יער יוצר בדיוק את הכמות הנכונה של מתיקות וצבע משגע.

          רכיבים
          • 2 כוסות מנגו קפוא
          • 2 כוסות תותים או פטל

          משרת 2.

          כיוונים
          1. מפשירים את הפירות הקפואים למשך 5 דקות.
          2. מניחים את כוס המיץ או קערה מתחת לפיה של המסחטה. פתחו את המכסה החכם.
          3. הפעילו את המסחטה. הוסיפו חתיכת מנגו, ואז כמה פירות יער.
          4.  הקפידו להוסיף את החומרים לאט כדי למנוע הצטברות.
          5. לאחר הוספת כל המרכיבים, הניחו למסחטה לפעול למשך 30 שניות נוספות. כבו את המסחטה. סגרו את המכסה החכם כדי למנוע טפטופים.
          6. מערבבים את הגלידה עם כף לאיחוד הטעמים במלואם.
          7. תהנו מהגלידה הרכה כמו שהיא, או העבירו את הגלידה לכלי שמתאים למקפיא. מקפיאים ל-4 שעות לפחות. מניחים להתרכך כמה דקות לפני שגורפים ומגישים. ניתן לאחסן עד שבוע.

            רוצים עוד מתכונים והשראה? הירשמו לרשימת הדוא"ל שלנו כדי לקבל חדשות ומבצעים.

            מרץ 06, 2024
            תגיות: Frozen Treats