צבע מאכל על בסיס מיץ טבעי
הידעתם שצבע מאכל סינתטי מזיק לכם?

צבעי מאכל הם חומרים כימיים המשמשים לשיפור המראה של מזון, מה שגורם לו להיראות טוב יותר ורענן יותר כדי למשוך את תשומת הלב של הצרכן. צבעי מזון עשויים מנפט ונפט גולמי. נמצא שהוא רעיל למאכל אדם. בצבעי מאכל יש חומרים הגורמים לסרטן כמו בנזידין, 4-אמינוביפניל ו-4-אמינואזובנזן.

 

 

לרמזי מזון יש חסרונות רבים כגון:

  • להרוס את החומרים המזינים במזון
  • יכול לגרום לקלקול מעיים
  • יכול לגרום לבעיות נשימה
  • משבש את תפקוד מערכת החיסון
  • מכיל מזהמים רעילים גורמי סרטן

    ועוד הרבה יותר!😣

    עלינו להימנע תמיד ממזון שיש בו תכולה גבוהה של צבעי מאכל.

    מתכון ביתי לטופו צבעוני

     

     

    אנשים רבים בוחרים להוסיף צבעי מאכל לאוכל שלהם כדי למשוך אורחים וילדים לאכול את האוכל שלהם. המוכרים עשויים לרצות למשוך לקוחות לקנות את האוכל שלהם מכיוון שהוא נראה אסתטי ונהדר עבור תוכן מדיה חברתית.

    אין ספק שאוכל נראה הרבה יותר מושך כשיש לו יותר צבעים או צבע בהיר יותר אבל... למה להקריב את בריאותך להנאת עיניך?

     

    אם אתה רוצה צבע באוכל שלך, במיוחד כדי לגרום לילדים לאכול את האוכל שלהם, אתה יכול להכין צבעים טבעיים תוצרת בית מפירות וירקות. למה לבחור בצבעי מאכל עם חומרים מחוללי סרטן כשאנחנו יכולים לבחור בצבעי מאכל טבעיים מפירות וירקות עם יתרונות בריאותיים 💁‍♀️

     

     

    אתה עלול למצוא את זה בעייתי ומבולגן לייצר צבעי מאכל טבעיים. חלקם עשויים לחשוב שהחומרים התזונתיים נהרסים לאורך תהליך הכנת צבע המזון. לא! זה לא נכון אם אתה משתמש במסחטת מיצים איטית של Kuvings. מסחטות מיצים איטיות אינן כרוכות בחימום ומהירות גבוהים; לכן, הם אינם גורמים לחמצון, והחומרים התזונתיים יישמרו היטב!

     

     

    למה להכין צבעי מאכל טבעיים תוצרת בית באמצעות Kuvings Slow Juicer?

    • זה בריא יותר מצבעי מזון סינתטיים
    • יש בו חומרים מזינים מירקות ופירות
    • הוא מכיל את הסיבים המסיסים מפירות וירקות
    • אתה יכול להוסיף אותו כחומר טעם טבעי לאוכל שלך

    אתה לא צריך לדאוג לגבי העיסה. מסחטת מיצים איטית של Kuvings מייצרת מיצים עם עיסת מינימלית! 😋 בנוסף, העיסה שהוצאה מהפירות והירקות כמו גזר יכולה לשמש להכנת דברים אחרים (למשל: עוגת גזר!🍰)

     

     


     

    האם עדיין הייתם בוחרים בצבעי מאכל סינתטיים העשויים מכימיקלים על פני צבעי מאכל תוצרת בית באמצעות פירות וירקות?

    הגיע הזמן להפסיק להשתמש בצבעי מאכל סינתטיים בתזונה ולעבור לצבעי מאכל טבעיים! פירות וירקות עמוסים בחומרים מזינים וסיבים. בחר בריאות על פני, לא הנאה ואסתטיקה!

     

    להלן כמה מהפירות והירקות שאנו יכולים להשתמש בהם להכנת צבעי מאכל:

    אדום💓: סלק, עגבנייה, פלפל. רימון
    תפוז🧡: גזר🥕, פטל + מנגו,
    צהוב💛: אננס🍍, מנגו, דלעת
    ירוק💚: תרד, סלרי, קייל
    כחול💙: אפונת פרפר + מים, אוכמניות+קייל
    סגול💜: אוכמניות, כרוב סגול, גזר סגול, זרם

     

    כן, אולי יש טעם מהמרכיבים כמו תרד וסלק, אבל הוספת עוד רוטב או ציפוי יכול לכסות את זה! מצד שני, מיצים מפירות יער בהחלט יגרמו לפנקייק שלכם לטעום הרבה יותר. הנה, אוכל צבעוני לאכול עמוס בחומרים מזינים ובסיבים מסיסים! מצגת טובה יותר, יותר חומרים מזינים, ובריאה הרבה יותר לגוף שלך!