חלב שקדים עשיר באופן טבעי בויטמין E, נוגד חמצון הנלחם במחלות. במהלך העיבוד, הוא בדרך כלל מועשר בסידן ובוויטמין D. עם זאת, זה לא מקור טוב לחלבון.

חלב שקדים לא ממותק הוא דל בסוכר באופן טבעי ועשיר בויטמין E, נוגד חמצון חזק הנלחם במחלות. עם זאת, חלב שקדים ממותק יכול להיות טעון בסוכר.

חלב שקדים הוא מקור דל לחלבון, שומן וחומרי תזונה חשובים לגדילה והתפתחות של תינוק. יתרה מכך, זנים מעובדים רבים מכילים תוספים כמו סוכר, מלח, חומרי טעם וריח, מסטיקים וקרגינן.

כדי להפיק את מירב היתרונות, בחרו בחלב שקדים שאינו ממותק, ללא טעם ומועשר בסידן ובוויטמין D.

יותר מכל, חלב השקדים הטוב ביותר הוא חלב שקדים תוצרת בית לבד. כל מסחטת ה-Kuvings יכולה להכין חלב שקדים בצורה כל כך קלה

כיוון:

  1. מוסיפים לקערה שקדים. מכסים במים. מכניסים למקרר להשרות למשך הלילה, או לפחות 8 שעות.
  2. מסננים את השקדים.
  3. סגור את המכסה החכם של המסחטה.
  4. מוסיפים חלק קטן מהשקדים למסחטה האיטית. לאחר מכן, הוסף כמות שווה של מים. המשך לסירוגין בין שקדים לכוס מים, מנות קטנות בגודל שווה בכל פעם. עבדו לאט כדי לתת למסחטה מספיק זמן לעבד את האגוזים.


פתחו את המכסה החכם כדי לשחרר את חלב השקדים. אם רוצים, מסננים את החלב לקבלת מרקם דק יותר.

  • טיפ: אתה יכול להוסיף תמצית וניל, קורט מלח, אבקת קקאו, דבש או סירופ מייפל כדי לתת טעם לחלב השקדים שלך.
  • דרוש מוצר: מסחטת מיצים איטית של Kuvings, מורכבת עם מסננת המיצים.

ללא תוספים

אתה יודע בדיוק מה אתה מכניס לגוף שלך כשאתה שותה חלב צמחי תוצרת בית. לא מוסיפים צבעים מלאכותיים, חומרים משמרים, סוכר או סירופ תירס - בניגוד למוצר שנקנה בחנות.

בונוס: שאריות שיבולת השועל מספקות את הבסיס לעוגייה או חטיף טעים ועשירים בסיבים להנאתכם עם החלב שלכם. מתכוני עיסה

האם ידעת?

קליפות שקדים עשירות בנוגדי חמצון ובוויטמין E שבזכותם הוא הופך למועיל לעור שלנו וגם יכול לעזור לנו להתמודד עם כמה בעיות עור. הם גם פועלים כסוכני הגנה מפני מחלות לב וכלי דם וסרטן. נמצא במחקרים בבעלי חיים שפוליפנולים מונעים את חמצון הכולסטרול.