אנחנו מקבלים הרבה שאלות על תפוקת המיצים, ומסיבה טובה. לפני שתשקיעו במסחטת מיצים איכותית, אתם רוצים לוודא שתקבלו את מירב המיץ מהתוצרת שלכם.
כדי להדגים כמה מיץ קוווינגס Whole Slow Juicers יכולה לחלץ, שקלנו, מיץנו ומדדנו את התפוקה של 13 מרכיבים פופולריים.

מסחטות לעיסה מרסקות ולוחצות מרכיבים כדי לחלץ מיץ, בדומה לאופן שבו אנחנו לועסים את האוכל שלנו.
תהליך זה בדרך כלל מניב יותר מיץ מאשר מסחטות צנטריפוגליות, ועובד באותה מהירות. כדי להראות זאת, מדדנו גם כמה זמן לוקח להפיק כוס אחת של מיץ. הערה: תפוקת המיץ תשתנה בהתאם לאיכות התוצרת שלך.
פירות וירקות טריים מספקים את התשואה הגבוהה ביותר, והם גם מספקים את הטעם והמרקם הטובים ביותר.
פירות וירקות טריים מספקים את התשואה הגבוהה ביותר, והם גם מספקים את הטעם והמרקם הטובים ביותר.

החומרים עברו מיץ עם ה-EVO820.

1. סלרי

12 מקלות סלרי (כל אחד באורך 15 ס"מ) = קצת יותר מכוס מיץ סלרי
משקל ייצור: 430 ml
זמן מיץ: 3 דקות

2. תפוחים

1 ¼ תפוחים = 1 כוס מיץ תפוחים
משקל ייצור: 430 ml
זמן מיצים: דקה ו-15 שניות

3. אחר

צרור אחד = קצת יותר מכוס מיץ קייל
משקל ייצור: 453 ml
זמן מיץ: 6 דקות

4. תפוזים

2 תפוזי טבור גדולים (קלופים) = קצת יותר מכוס 1 של מיץ תפוזים
משקל ייצור: 390 ml
זמן מיצים: 2 דקות ו-35 שניות

5. גזר

11 גזרים (כל אחד באורך 17 ס"מ ומקולף) = כוס 1 מיץ גזר
משקל ייצור: 512 ml
זמן מיץ: 3 דקות

6. אננס

½ אננס (הסירו את העור) = 1 כוס של מיץ אננס
משקל ייצור: 792 ml
זמן מיץ: 1 דקה

7. אבטיח

⅛ של אבטיח (בגודל בינוני) = 1 כוס מיץ אבטיח
משקל ייצור: 303 ml
זמן מיצים: דקה ו-20 שניות

8. מלפפונים

1 ⅛ מלפפונים = 1 כוס מיץ מלפפונים
משקל ייצור: 335 ml
זמן מיצים: דקה ו-10 שניות

9. אפרסקים

2 ½ אפרסקים (הוסרו חרצנים) = 1 כוס מיץ אפרסקים
משקל ייצור: 529 ml
זמן מיצים: דקה ו-52 שניות

10. עגבניות

4 עגבניות רומה = 1 כוס מיץ עגבניות
משקל ייצור: 513 ml
זמן מיצים: דקה ו-40 שניות

Multi-column

11. סלק

2 ¼ סלק = 1 כוס מיץ סלק
משקל ייצור: 453.5 ml
זמן מיצים: 2 דקות ו-25 שניות

12. תרד

1 ½ חבילות תרד = 1 כוס מיץ תרד
משקל ייצור: 425 ml
זמן מיצים: 6 דקות ו-15 שניות

13. ג'ינג'ר

2 חתיכות של ג'ינג'ר = 1 אונקייה. זריקת ג'ינג'ר
משקל ייצור: 59 ml
זמן מיץ: 55 שניות