סורבה פירות הדרקון: מתכון ביתי

אנחנו יודעים שה'שמנת הנחמדה' הזו נראית יפה מכדי לאכול אותה, אבל פרי דרקון

בשילוב עם בננה הוא צמד מתוק שלא תרצו לפספס! טוב שהמסחטה שלך יכולה להכין גם סורבה, הא?

רכיבים

  • 3 בננות קפואות
  • 2 כוסות פרי דרקון ורוד קפוא

כיוונים

  1. אם משתמשים בפירות טריים, הכניסו למקפיא לאחר החיתוך לגדלים קטנים מספיק כדי להכניס אותם למנחת.
  2. לאחר ההקפאה, מוציאים מהמקפיא ומתחילים להזין את החומרים לחילופין במכונה.
  3. צפו בסורבה רכה ויוצאת מהמצנח לתוך כוס המיץ.
  4. השתמש בכף או כף גלידה כדי להניח סורבה בקערה לבחירה. מגישים ונהנים!

Recipe and photo by theallnaturalvegan.com