אפריל 11, 2022

 רכיבים :

  • 150  גרם תותים קפואים
  • 150 גרם חמוציות קפואות
  • 100 גרם אבוקדו קפוא

 אופן ההכנה

  1. מנקים את התותים הקפואים מהגבעולים ומפשירים.
  2. מפשירים חמוציות קפואות.
  3. קולפים את האבוקדו, מפרידים מהגלעין ופורסים אותו לרצועות אחידות.
  4. התקינו מסנן ריק וערבבו את כל החומרים.
  5. במידת הצורך מקשטים את החלק העליון של הגלידה לפי טעמכם.

#תוספות לבחירה : 20 גרם חלב מרוכז, 10 גרם שקדים פרוסים קלופים, 10 גרם אגוזי קשיו, 10 גרם דבש, 10 גרם גבינת שמנת

ערכים תזונתיים

מתכון זה עשיר בויטמין C, ולכן ניתן להשתמש בו לטיפול בסוגים שונים של דלקות, לרבות דלקות בעור.

כמות

1-2 מנות

קלוריות (קלוריות)

205 קלוריות למנה